Schuifpoorten vrijdragend

Wilt u makkelijk en zonder breekwerk een schuifpoort plaatsen voor de oprit van uw huis of het terrein van uw bedrijf? Dan zijn onze vrijdragende schuifpoorten van aluminium de ideale match!

Vrijdragende schuifpoorten zijn schuifpoorten zonder rails. Omdat er geen rails gelegd moeten worden, zijn ze makkelijk te plaatsen en moet er niets veranderd worden aan uw oprit of inrijweg.

Verder hebben vrijdragende schuifpoorten weinig onderhoud nodig. Bij vrijdragende poorten is er immers geen rail waarin steentjes, zand of andere stukjes vuil kunnen vallen.

AG Design biedt tal van opties voor het design van vrijdragende schuifpoorten, in verschillende stijlen en modellen en met open of gesloten pannelen.

Echt élke poort die AG Design verkoopt, kan als vrijdragende schuifpoort geplaatst worden en is van uitstekende kwaliteit.

Alle vrijdragende schuifpoorten van AG Design kunnen geautomatiseerd worden. Daarnaast kan er makkelijk een videofoon of een brievenbusconsole worden toegevoegd.

Heeft u uw keuze gemaakt? Vraag ons dan meteen een vrijblijvende offerte op maat.

Wilt u nog wat meer informatie? Contacteer ons dan gerust. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Vrijdragende schuifpoorten: waar moet u op letten?

Voor vrijdragende schuifpoorten heeft u voldoende ruimte nodig. Uw poort moet immers bij het openen naar de zijkant kunnen schuiven. Dat kan zowel naar rechts als naar links.

Verder hangt de maximale opening van onze vrijdragende schuifpoorten af van het model en de hoogte van de poort die u kiest.

Onze realisaties

Heeft u interesse in onze poorten?