Schuifpoorten vrijdragend

Aluminium schuifpoort in Antwerpen

Wilt u makkelijk en zonder breekwerk een aluminium schuifpoort laten plaatsen voor de oprit van uw huis of het terrein van uw bedrijf in provincie Antwerpen? Dan zijn onze vrijdragende schuifpoorten van aluminium de ideale match! AG Design uit Boom heeft meer dan 25 jaar ervaring met de plaatsing van schuifpoorten. Onze schuifpoorten op maat bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek, en passen naadloos bij elke toegang.

 

De voordelen van een kwalitatieve vrijdragende aluminium schuifpoort

Vrijdragende schuifpoorten zijn schuifpoorten zonder rails. Dit maakt de plaatsing van een schuifpoort eenvoudiger, omdat er geen rails gelegd moeten worden. Zo blijft uw oprit of inrijweg onaangetast. Bovendien hebben vrijdragende schuifpoorten weinig onderhoud nodig; zonder rail is er geen zorg voor ophoping van steentjes, zand of vuil. Bij ons als expert in aluminium poorten kiest u uit een breed scala aan designs voor de plaatsing van uw schuifpoort. Of u nu open of gesloten panelen wenst, elke schuifpoort op maat is van uitstekende kwaliteit. Alle vrijdragende schuifpoorten kunnen bovendien geautomatiseerd worden, en uitgerust met een videofoon of een brievenbusconsole, voor extra gemak en veiligheid. Zo zijn ze ook ideaal als industriële poorten.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Bent u overtuigd van de voordelen van een vrijdragende aluminium schuifpoort? Wij nodigen u uit om onze realisaties te bekijken en te zien hoe een schuifpoort op maat van ons bedrijf een meerwaarde kan zijn voor uw woning of bedrijf. Elke aluminium schuifpoort die we plaatsen, op rails of vrijdragend, is een toonbeeld van kwaliteit en vakmanschap. Wij staan klaar om uw project te realiseren en al uw vragen over de plaatsing van een schuifpoort te beantwoorden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw schuifpoort.

Vrijdragende schuifpoorten: waar moet u op letten?

Voor de plaatsing van een vrijdragende schuifpoort heeft u voldoende ruimte nodig. Uw poort schuift bij het openen naar de zijkant, hetzij naar rechts, hetzij naar links. De maximale opening van onze vrijdragende schuifpoorten hangt af van het gekozen model en de hoogte van de poort. Bij AG Design begrijpen we dat elke situatie uniek is, daarom bieden wij schuifpoorten op maat die perfect passen bij uw specifieke behoeften en omgeving.

Onze realisaties

Heeft u interesse in onze poorten?