Afsluitingen

Aluminium omheiningen in Antwerpen

Een aluminium omheining laten plaatsen is een uitstekende keuze voor zowel privéterreinen als bedrijven in provincie Antwerpen. Dit soort omheining combineert stijl met functionaliteit en veiligheid. Aluminium omheiningen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, maar ook bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk. AG Design uit Boom staat graag in voor de plaatsing van uw afsluiting op maat.

 

Een perfecte aluminium omheining voor elke omgeving

Of u nu een aluminium poort laat plaatsen voor een privéterrein of bedrijf, u moet natuurlijk ook zorgen voor een passende afsluiting. Gelukkig kunt u voor de plaatsing van een afsluiting terecht bij AG Design. Een aluminium omheining is niet alleen de mooiste en veiligste keuze, maar ook veelzijdig en aanpasbaar aan elke omgeving. Deze afsluitingen zijn krasbestendig, onderhoudsvriendelijk en kunnen perfect dienen als tuinomheining, met of zonder bijpassende tuinpoort. Als u te maken heeft met een hoogteverschil in uw terrein, kunnen we dit vakkundig oplossen door trapsgewijs extra platen toe te voegen. Bovendien kunnen we uw aluminium omheining verrijken met subtiele ledverlichting, waarvan de bekabeling netjes wordt weggewerkt in de palen. Welke grootte, kleur, of stijl u ook voor ogen heeft, een aluminium omheining biedt een oplossing op maat voor de plaatsing van een afsluiting die perfect bij uw eigendom past.

 

Contacteer ons voor uw vrijblijvende offerte

Wilt u de mogelijkheden van een aluminium omheining voor uw eigendom ontdekken? Bekijk onze realisaties en laat u inspireren door de verscheidenheid en kwaliteit van onze projecten. Of het nu gaat om de plaatsing van een afsluiting voor een residentieel terrein of een bedrijfslocatie, wij hebben de ervaring en expertise om aan al uw behoeften te voldoen. Bij AG Design zetten we ons in om uw visie werkelijkheid te maken met onze op maat gemaakte, stijlvolle en duurzame oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw afsluiting.

Onze realisaties

Heeft u interesse in onze poorten?