Contacteer AG Design

Kerkhofstraat 657

2850 Boom


E-mail: sales@agdesign.be
Telefoon: 0479 93 79 97

BTW-nummer: BE 0836.457.823


Wenst u een offerte of meer informatie over een specifieke poort? Nee dan contact met ons op via het formulier op onze contactpagina.

 

Schuifpoorten op rail

Veiligheid gaat boven alles! Wilt u uw privé- of bedrijventerrein volledig afsluiten? Dan zijn aluminium schuifpoorten op rail de beste keuze.

Voor onze schuifpoorten op rail gebruiken we verhoogde inox rails. Daardoor kan de rail mooi weggewerkt worden in uw oprit of inrijweg met klinkers of een andere vloerbedekking.

De schuifpoorten op rail van AG Design worden steeds gemaakt uit het beste aluminium. Daardoor kunnen ze tegen een stootje en zijn ze makkelijk schoon te maken.

Élke poort in het aanbod van AG Design kan geplaatst worden als schuifpoort op rail. We hebben schuifpoorten in heel wat verschillende stijlen en modellen – u vindt dus zeker wat u zoekt.

Ten slotte kunnen we al onze schuifpoorten op rail automatiseren en voorzien van een videofoon of een brievenbusconsole.

Heeft u beslist? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte op maat.

Maar ook als u nog vragen heeft, mag u ons zeker contacteren. Tot binnenkort!

Schuifpoorten op rail: waar moet u op letten?

Kiest u voor 1 van onze aluminium schuifpoorten op rail? Dan heeft u voldoende ruimte nodig. Zo’n schuiftpoort moet immers opzij kunnen schuiven bij het openen.

Schuifpoorten op rail kunnen naar links of naar rechts schuiven, afhankelijk van waar u het meeste ruimte heeft.

Het is ook belangrijk dat uw oprit mooi waterpas ligt als u een schuifpoort op rail wilt plaatsen.

Ten slotte is de maximale opening van schuifpoorten op rail afhankelijk van de hoogte en het model van de gekozen poort.

Heeft u interesse in onze poorten?