Contacteer AG Design

Kerkhofstraat 657

2850 Boom


E-mail: sales@agdesign.be
Telefoon: 0479 93 79 97

BTW-nummer: BE 0836.457.823


Wenst u een offerte of meer informatie over een specifieke poort? Nee dan contact met ons op via het formulier op onze contactpagina.

 

Contacteer ons

AG Design

UPDATE CORONA-CRISIS

Beste (toekomstige) klanten,

We kunnen weer volop aan het werk! De versoepelingen zijn gemaakt, en dat wil dan ook zeggen dat onze showroom en een bezoek voor verdere uitleg en vragen ook eindelijk terug mogelijk zijn vanaf maandag 18/05. MAAR we willen echt vragen, wanneer u wenst langs te komen een afspraak te maken. Zo vermijden we teveel mensen in ons kantoor. Dit kan via mail sales@agdesign.be of via 0471 09 59 84.

We hebben ons voorzien van ontsmettingsmiddel voor onze klanten bij het binnenkomen en er zullen mondmaskers klaarliggen. Ook hebben we gezorgd voor een plexiglas tussen de klant en mij. Niet zo persoonlijk zoals we het altijd zo graag hebben en voor gekend zijn, maar voor ieders welzijn. We vragen wel als u ziek bent, of tot 2 weken voor een afspraak ziek was, nog even te wachten en het bezoek af te bellen of nog even te wachten met jullie bezoek hier.

Offertes aanvragen zonder een bezoek kan zeker ook nog steeds. Op onze website hier vindt u al onze modellen terug. U kan zeer snel en eenvoudig een offerte aanvragen via “contact” hierboven in de balk en dan het formulier invullen. Op deze manier kan ik u zo snel en effectief  mogelijk een offerte bezorgen.

Hou jullie en je naasten nog steeds gezond, maar voor nu, toch al een voorzichtige “Tot een snel en graag weerzien”.

Vriendelijke groeten,
Ineke en Michel
Agdesign

Contactgegevens

Kerkhofstraat 657

2850 Boom

E-mail: sales@agdesign.be
Telefoon: 0479 93 79 97

BTW-nummer: BE 0836.457.823

Wenst u een offerte?