Contacteer AG Design

Kerkhofstraat 657

2850 Boom


E-mail: sales@agdesign.be
Telefoon: 0479 93 79 97

BTW-nummer: BE 0836.457.823


Wenst u een offerte of meer informatie over een specifieke poort? Nee dan contact met ons op via het formulier op onze contactpagina.

 

Over ons

showroom

Over Automatic Gate Design

Aangenaam! Wij zijn Michel Van Dyck en Ineke Coenaerts, zaakvoerders van AG Design. Bent u op zoek naar een poort op maat voor uw huis of bedrijf?

Dan heeft u geluk! We hebben immers een jarenlange ervaring in het plaatsen van draaipoorten, schuifpoorten op rail en vrijdragende schuifpoorten voor particulieren en industrie, maar ook videofoons, brievenbusconsoles, slagbomen en meer.

We staan klaar om u te helpen met onze persoonlijke aanpak en ons vakmanschap.

“Als geen ander beseffen wij dat de eerste indruk van uw woning of bedrijf, reeds gemaakt wordt bij de ingang. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor uw vraag en streven wij hetzelfde doel na: een goede samenwerking met een eindresultaat om trots op te zijn.“
- Ineke Coenaerts, zaakvoerder AG-Design

Onze ervaring

Uw garantie voor een mooi resultaat? Onze jarenlange ervaring in het plaatsen van poorten op maat. Samen hebben we meer dan 30 jaar ervaring en als AG Design plaatsen we al bijna 10 jaar poorten op maat voor particulieren en de industrie.

Ons vakmanschap

We kiezen voor uw poort op maat altijd materialen van de hoogste kwaliteit en verzekeren een professionele plaatsing volgens de regels van de kunst. We volgen uw project nauwgezet op en voeren zelf het hele proces uit, van bestelling tot nazorg. En ook na de plaatsing kan u bij ons terecht voor al uw vragen. Enkel zo zijn we samen zeker van een prachtig resultaat.

Onze persoonlijke aanpak

We plaatsen altijd poorten op maat. We gaan met u in gesprek om uw verwachtingen duidelijk op een rij te zetten. Op basis daarvan schetsen we een correct beeld van hoe uw poort er precies zal uitzien. We kiezen er bewust voor om alles met ons tweeën te doen. Zo blijven we dichtbij onze klanten staan en kunnen we u steeds een persoonlijke aanpak garanderen.

“Duidelijke communicatie, daar begint het mee. We willen op elk ogenblik bereikbaar zijn voor onze klanten. Wie mailt of belt, weet dat hij sowieso bij 1 van ons 2 terecht komt. Voor ons is dat het allerbelangrijkste.”
- Michel Van Dyck, zaakvoerder AG-Design

Heeft u interesse in onze poorten?