OVER ONS

Ervaar met schoonheid de kracht van veiligheid

AUTOMATIC GATE DESIGN

Is een firma gevestigd te Boom met twee vakkundige, zelfwerkende zaakvoerders : Michel Van Dyck & Ineke Coenaerts.

Met samen meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen en automatiseren van zowel privé- als industriepoorten, zijn Michel en Ineke in staat om u een gepersonaliseerd, realistisch beeld te scheppen over uw mogelijkheden, om zodoende optimaal aan uw verwachtingen tegemoet te komen.

 

Als geen ander beseffen wij dat de eerste indruk van uw woning of bedrijf, reeds gemaakt wordt bij de ingang. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor uw vraag en streven wij hetzelfde doel na: een goede samenwerking met een eindresultaat om trots op te zijn.“  

–  Ineke Coenaerts, zaakvoerder AG-Design

Hoe garanderen wij onze peilers?

✓ Klanttevredenheid

Door zélf in gesprek te gaan met de klanten. We trachten hun verwachtingen te weten te komen en geven een passend beeld van wat zij van ons mogen verwachten. Goede afspraken, maken goede vrienden en het is deze persoonlijke service waar wij naar streven.

✓ Kwaliteit 

Vooral door onze vakkundigheid. Dankzij onze keuze voor hoogkwalitatieve materialen, een professionele plaatsing en een dagelijkse opvolging van het project, garanderen wij onze klanten degelijkheid, kwaliteit maar ook duurzaamheid.

✓ Totaliteit 

Niets uit handen te geven. Van bestelling, plaatsing tot dienst na verkoop, wij staan persoonlijk garant voor zowel proces als eindproduct.Gedurende de gehele samenwerking zijn wij het aanspreekpunt bij vragen of opmerkingen van onze klanten.

Neem contact op of kom langs voor een heerlijke kop koffie!

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Wil je een offerte of heb je een vraag over onze producten?