Contacteer AG Design

Kerkhofstraat 657

2850 Boom


E-mail: sales@agdesign.be
Telefoon: 0479 93 79 97

BTW-nummer: BE 0836.457.823


Wenst u een offerte of meer informatie over een specifieke poort? Nee dan contact met ons op via het formulier op onze contactpagina.

 

Over AG Design

showroom

Over Automatic Gate Design

Aangenaam! Michel Van Dyck, zaakvoerder van AG Design. Bent u op zoek naar een poort op maat voor uw huis of bedrijf?

Dan bent u aan het juiste adres. Met een jarenlange ervaring in het plaatsen van draaipoorten, schuifpoorten op rail en vrijdragende schuifpoorten voor particulieren en industrie, maar ook videofoons, brievenbusconsoles, slagbomen en meer.

Paraat om u te helpen met een persoonlijke aanpak en vakmanschap. Hieronder beschreven een woordje uitleg meer.

“Als geen ander beseffen we dat de eerste indruk van uw woning of bedrijf, reeds gemaakt wordt bij de ingang. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw vraag en streven we hetzelfde doel na: een goede samenwerking met een eindresultaat om trots op te zijn.“
- Michel Van Dyck, zaakvoerder en Ineke AG-Design

Ervaring

Uw garantie voor een mooi resultaat? Met een reeds meer dan 25 jaar lange ervaring in het plaatsen van poorten. En als AG Design reeds meer dan 10 jaar poorten op maat voor particulieren en de industrie. In mei 2011 heb ik AG Design opgestart, in die zomer is Ineke mee voor de zaak beginnen werken. Ook zij heeft nu reeds 10 jaar ervaring in het plaatsen van poorten. De laatste jaren neemt ze echter hoofdzakelijk de showroom, onze klanten en de offertes voor zich.

Vakmanschap

De keuze voor uw poort op maat is altijd met materialen van de hoogste kwaliteit en de zekerheid van een professionele plaatsing volgens de regels van de kunst. Uw project wordt nauwgezet opgevolgd en er wordt steeds hetzelfde proces uitvoerd, van bestelling tot nazorg. Ook na de plaatsing kan u bij ons terecht voor al uw vragen. Enkel zo zijn we samen zeker van een prachtig resultaat.

Persoonlijke aanpak

De poorten worden altijd op maat geplaatst. We gaan met u in gesprek om uw verwachtingen duidelijk op een rij te zetten. Op basis daarvan schetsen we een correct beeld van hoe uw poort er precies zal uitzien. We kiezen er bewust voor om dit alles zelf te doen. Zo blijven we dichtbij de klanten staan en kunnen we steeds een persoonlijke aanpak garanderen.

“Duidelijke communicatie, daar begint het mee. AG Design wil op elk ogenblik bereikbaar zijn voor de klant. Wie mailt of belt, weet dat hij of zij sowieso slechts 1 van ons beiden als contactpersoon heeft. Voor ons is dat het allerbelangrijkste.”
- Michel Van Dyck, zaakvoerder en Ineke AG-Design

Realisaties

Heeft u interesse in onze poorten?