Contacteer AG Design

Kerkhofstraat 657

2850 Boom


E-mail: sales@agdesign.be
Telefoon: 0479 93 79 97

BTW-nummer: BE 0836.457.823


Wenst u een offerte of meer informatie over een specifieke poort? Nee dan contact met ons op via het formulier op onze contactpagina.

 

Brievenbusconsoles

Een brievenbusconsole is de perfecte aanvulling op uw aluminium poort. Zo’n ingemaakte brievenbus is immers een mooie manier om een eenvormige look te creëren.

Maar onze brievenbusconsoles passen niet alleen perfect bij uw draaipoort, vrijdragende schuifpoort of schuifpoort op rail, ze zijn ook heel stevig en erg praktisch.

Zo heeft elke brievenconsole vanbinnen een geperforeerde plaat, zodat uw post niet te ver naar beneden valt. Daarnaast is elke console voorzien van een brievenbusklep mét regenkap.

Ten slotte bieden we u ook enkele handige extra’s aan. Wilt u een brievenbusconsole voor uw bedrijf? Dan kunnen we bijvoorbeeld een tweede brievenbusklep voorzien voor een ander bedrijf op hetzelfde adres.

En heeft u een automatische poort? Dan kunnen we het besturingspaneel mooi wegwerken in uw brievenbusconsole achter een tweede brievenbusdeur. Zo is het paneel mooi verstopt maar blijft het wel makkelijk toegankelijk.

Wilt u meer informatie over onze brievenbusconsoles? Contacteer ons dan gerust, we helpen u graag!

Heeft u interesse in onze poorten?