Contacteer AG Design

Kerkhofstraat 657

2850 Boom


E-mail: sales@agdesign.be
Telefoon: 0479 93 79 97

BTW-nummer: BE 0836.457.823


Wenst u een offerte of meer informatie over een specifieke poort? Nee dan contact met ons op via het formulier op onze contactpagina.

 

Automatisaties

De allermakkelijkste poort is een automatische poort. Wilt u uw poort openen en sluiten zonder enige moeite? We zorgen met veel plezier voor de automatisatie van uw poort.

Of u nu kiest voor een draaipoort, vrijdragende shuifpoort of shuifpoort op rail, AG Design zorgt voor de automatisatie van uw poort.

En we automatiseren ook met plezier een eerder geplaatste poort, ook als ze niet door ons werd geplaatst.

Wilt u een automatische poort?

Wilt u een automatische poort of heeft u nog vragen? Contacteer ons dan gerust voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie!

Automatisatie schuifpoort

 

Bij de automatisatie van uw schuifpoort kunnen we een codeklavier en een noodbatterij voorzien. Met zo’n batterij kan u de poort nog 10 keer openen of sluiten wanneer de stroom uitvalt.

Automatisatie draaipoort

 

Voor de automatisatie van uw draaipoort kan u kiezen voor een bovengrondse of ondergrondse motor.

De poort kan geopend worden met een handzender en/of een codeklavier. Tijdens een stroompanne kan u de poort ook gewoon van binnenuit handmatig openen met een sleutel.

Ten slotte kunnen we ook onze tuinpoorten voorzien van een elektronisch slot met codeklavier. Zo hoeft u niet steeds een sleutel op zak te hebben.

Onze realisaties

Heeft u interesse in onze poorten?