Automatisaties

Automatisatie van uw poort in Antwerpen

Het leven wordt eenvoudiger en veiliger wanneer u kiest voor de automatisatie van uw poort. Stelt u zich eens voor: met één druk op de knop uw poort openen en sluiten, zonder uit uw auto te hoeven stappen. Dit gemak is nu binnen handbereik wanneer u ervoor kiest om uw poort te laten automatiseren door onze ervaren vakmannen. AG Design uit Boom is gespecialiseerd in automatische aluminium poorten op maat. Of u nu thuiskomt na een lange dag werken of uw bedrijfsterrein betreedt, een geautomatiseerde aluminium poort biedt u comfort én verhoogde veiligheid.

 

Reken op ons voor de automatisatie van uw poort

De allermakkelijkste poort is een automatische poort. Wilt u uw poort openen en sluiten zonder enige moeite, maar toch veilig blijven? Bij AG Design zorgen we met veel plezier voor de automatisatie van uw poort. U kunt bij ons verschillende soorten poorten laten automatiseren:

Ook automatische dubbele draaipoorten behoren tot de opties. Zelfs als uw poort eerder is geplaatst en niet door ons is geïnstalleerd, kunnen wij de automatisatie verzorgen.

 

Waarom uw poort laten automatiseren?

De beslissing om uw poort te laten automatiseren brengt veel voordelen met zich mee. Een geautomatiseerde aluminium poort verhoogt niet alleen uw comfort, maar draagt ook bij aan de veiligheid van uw huis of bedrijf. De automatisatie van uw poort zorgt voor een vlotte en betrouwbare toegang, die u controle geeft over wie uw terrein betreedt. Daarnaast draagt een geautomatiseerde aluminium poort bij aan de algehele uitstraling en waarde van uw eigendom.

 

Ervaar het gemak van een geautomatiseerde poort

Heeft u interesse in de automatisatie van uw poort? Wij nodigen u uit om onze realisaties te bekijken, van automatische industriële poorten tot automatische poorten voor particulieren. Laat u inspireren door de diverse mogelijkheden en zie hoe een geautomatiseerde aluminium poort een verschil kan maken in uw dagelijks leven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Automatisatie draaipoort

 

Voor de automatisatie van uw draaipoort kan u kiezen voor een bovengrondse of ondergrondse motor.

De poort kan geopend worden met een handzender en/of een codeklavier. Tijdens een stroompanne kan u de poort ook gewoon van binnenuit handmatig openen met een sleutel.

Ten slotte kunnen we ook onze tuinpoorten voorzien van een elektronisch slot met codeklavier. Zo hoeft u niet steeds een sleutel op zak te hebben.

Automatisatie schuifpoort

 

Bij de automatisatie van uw schuifpoort kunnen we een codeklavier en een noodbatterij voorzien. Met zo’n batterij kan u de poort nog 10 keer openen of sluiten wanneer de stroom uitvalt.

Onze realisaties

Heeft u interesse in onze poorten?