Over AG Design

showroom

Over Automatic Gate Design

Aangenaam! Michel Van Dyck, zaakvoerder van AG Design. Bent u op zoek naar een poort op maat voor uw huis of bedrijf?

Dan bent u aan het juiste adres. Met een jarenlange ervaring in het plaatsen van draaipoorten, schuifpoorten op rail en vrijdragende schuifpoorten voor particulieren en industrie, maar ook videofoons, brievenbusconsoles, slagbomen en meer.

Paraat om u te helpen met een persoonlijke aanpak en vakmanschap. Hieronder beschreven een woordje uitleg meer.

Ervaring

Uw garantie voor een mooi resultaat? Met een reeds meer dan 25 jaar lange ervaring in het plaatsen van poorten. En als AG Design reeds meer dan 10 jaar poorten op maat voor particulieren en de industrie. In mei 2011 heb ik AG Design opgestart.

Vakmanschap

De keuze voor uw poort op maat is altijd met materialen van de hoogste kwaliteit en de zekerheid van een professionele plaatsing volgens de regels van de kunst. Uw project wordt nauwgezet opgevolgd en er wordt steeds hetzelfde proces uitvoerd, van bestelling tot nazorg. Ook na de plaatsing kan u bij ons terecht voor al uw vragen. Enkel zo zijn we samen zeker van een prachtig resultaat.

Persoonlijke aanpak

De poorten worden altijd op maat geplaatst. We gaan met u in gesprek om uw verwachtingen duidelijk op een rij te zetten. Op basis daarvan schetsen we een correct beeld van hoe uw poort er precies zal uitzien. We kiezen er bewust voor om dit alles zelf te doen. Zo blijven we dichtbij de klanten staan en kunnen we steeds een persoonlijke aanpak garanderen.

Realisaties

Heeft u interesse in onze poorten?