Aluminium poorten

Onze modellen worden op maat gemaakt. Voor elke woning of bedrijf vindt u – of wij samen met u – de gepaste poort.

 De keuze is aan u!

 

 

Draaipoorten

Aluminium draaipoorten en hun maximale opening hangt af van het model en de hoogte. Voor enkele draaipoorten, of 1 enkele vleugel geldt net hetzelfde. Het gehele concept en de constructie zorgen ervoor dat onze poorten zeer stevig, solide, betrouwbaar én bovendien veilig zijn.

Bij Automatic Gate Design kan u kiezen voor een draai- of tuinpoort. Deze zijn standaard voorzien van een slot, een kruk met cilinderslot en 3 sleutels. Alsook aluminium grondgrendel(s) in dezelfde RAL kleur als uw poort. Deze dienen voor blokkering in open of gesloten stand.

Kiest u voor een automatisatie, dan hebben we ook hier steeds de gepaste oplossing voor. Voor elk model, afhangend van de breedte en hoogte, bieden wij u de gepaste motor. Met een automatisatie kan u rekenen op nog meer gebruiksgemak. Hierin zitten standaard 2 handzenders en 1 set fotocellen (beveiliging). U kan dit indien gewenst ook uitbreiden met een codeklavier (toetsenbord) als u niet over een handzender beschikt. De motoren kunnen ook steeds door middel van een persoonlijke sleutel handmatig worden geopend aan de binnenzijde, bijvoorbeeld bij een stroompanne.

Ook onze enkele tuinpoorten worden vaak voorzien van een elektroslot met codeklavier. Dit evengoed voor het gebruiksgemak, bijvoorbeeld voor kinderen, zodat u geen sleutel hoeft mee te geven.

Schuifpoorten

Wij bieden vooral aluminium schuifpoorten aan voor bedrijven. Doch heeft een aluminium schuifpoort niet enkel het beeld meer dat past bij een groot bedrijf, parkings, groothandel, … Indien de plaats er is voor het schuiven van de poort, kan dit ook bij een privéwoning zeer mooi tot recht komen. Zo benut u ook de volledige breedte of opening van uw oprit.

Er zijn 2 soorten aluminium schuifpoorten, een vrijdragende schuifpoort of een schuifpoort op inox looprail. De maximale opening van aluminium vrijdragende schuifpoorten en schuifpoorten op rail hangt eveneens af van het gekozen model en de hoogte.

Wat is nu het verschil tussen beide?

De aluminium vrijdragende schuifpoort wordt voorzien van een fundament (+- 2.00m x 70cm x 70cm) dit naargelang de grootte van de poort. Op dit fundament (dat we op voorhand zelf komen maken of door uzelf indien u dit wenst) komen de wielblokken en geleidingswielen. Deze worden chemisch verankerd in het op voorhand gemaakte fundament. Op dit fundament wordt dan ook de motor voorzien, indien u voor een automatisatie kiest. De aluminium vrijdragende schuifpoorten zijn in 2 versies te verkrijgen:

  • met een contra gewicht om ervoor te zorgen dat de poort niet gaat doorhangen, dit wil zeggen dat het staart gedeelte uit een driehoeksvorm bestaat, niet in het model van de poort. Meestal is dit gedeelte verborgen achter de haag dus vormt dit uiterlijk geen probleem.
  • de vrijdragende poort “doorlopend model”, dit wil zeggen dat het contra gewicht bestaat uit het model van de poort. Een volledig doorlopend model dus.

De schuifpoort op verhoogde inox looprail. Hiervoor wordt een fundament voorzien voor het ganse gedeelte waardoor de poort schuift, zowel in open als in gesloten stand. De oprit dient hier wel mooi pas te liggen. In dit fundament komt de inox verhoogde rail, waarop de poort schuift. In de onderbalk van de poort worden dan 2 gelagerde loopwielen voorzien. Door de verhoogde rail kan u deze mooi aanwerken met klinkers of dergelijke zodat dit toch een mooi geheel vormt met uw oprit.

Brievenbus consoles

Onze brievenbusconsoles worden voorzien van een perfoplaat binnenin om te beletten dat de brieven naar beneden vallen. Alsook een brievenbusdeur met slot en sleutels en een birevenbusklep met regenkap. Wij bieden de mogelijkheid tot het plaatsen van een 2e brievenbusdeur en/of brievenbusklep voor bijvoorbeeld een gedeelde oprit of firma  op hetzelfde adres. Ook kan er een 2e brievenbusdeur worden geplaatst in de console voor de sturingskast van de motoren (indien automatisatie) weg te werken.

Klik onderstaand op één van onze modellen om ze te bekijken

ARUM-B

ARUM-R

BEEKVLIET-B

BEEKVLIET-R

FIANA-100

FIANA-140

FIANA FORREST

GLENFIDDICH

INDUSTRIE

KWAI-GLENFIDDICH

LAMELLO

MISSOURI-B

MISSOURI-B VERSO

MISSOURI-R

MISSOURI-R 140

MISSOURI-RK

MISSOURI RUIT

MODEL-200

MODEL-400

Neem contact op of kom langs voor een heerlijke kop koffie!

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Wil je een offerte of heb je een vraag over onze producten?