Poorten Antwerpen

10 jaar garantie

20 jaar ervaring

persoonlijk advies

Poorten Antwerpen

Zoekt al enige tijd naar een aanbieder van poorten in de omgeving van Antwerpen, Kontich en Mechelen? U vindt deze in Boom: Automatic Gate Design is de naam! Wij zijn zowel particulieren als bedrijven van dienst. Oftewel, zowel voor de afsluiting van industriële terreinen als voor tuinen bieden wij stijlvolle en veilige hekwerken. Voor wat voor soort terrein heeft u een poort nodig? Laat het ons weten. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Mooie poorten verkrijgbaar in omgeving Antwerpen en Mechelen die veiligheid waarborgen

Al menig klant in de omgeving van Antwerpen, Kontich en Mechelen heeft bij Automatic Gate Design poorten gekocht. Wij garanderen dat onze aluminium poorten er niet alleen mooi uitzien, maar ook veiligheid waarborgen. Al onze poorten zijn immers gemaakt van het meest sterke materiaal en garanderen een lange levensduur. U zult lang van uw nieuwe poorten kunnen genieten. Wij verkopen poorten in verschillende stijlen, want het oog wil immers ook wat. Hierdoor kunt u hekwerk aanschaffen dat perfect past bij uw tuin of terrein.

Plaatsing van poorten in Antwerpen, Mechelen en Kontich

Stel, u heeft stijlvolle poorten bij Automatic Gate Design gekocht. Na uw aankoop moeten deze nog wel worden geïnstalleerd, het liefst door echte vakmensen. Ook daarvoor kunt u op Automatic Gate Design rekenen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen en afwerken van poorten en voeren onze werkzaamheden voornamelijk uit in de regio Antwerpen, Mechelen en Kontich. Vanzelfsprekend luisteren wij graag naar uw wensen en bekijken we hoe we aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Wij doen er alles aan om u een persoonlijke service te bieden en u naar alle tevredenheid te helpen.

Herstelwerkzaamheden

Heeft u poorten bij Automatic Gate Design gekocht en dient er na de installatie een defect aan? Geen nood! Wij komen dit defect zo snel mogelijk herstellen, zodat uw hekwerk weer naar behoren functioneert. Ook herstelwerkzaamheden voeren wij op deskundige wijze uit. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Bel dan gerust even naar 0479/937.997.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met Automatic Gate Design voor een gratis offerte. U bereikt ons door te bellen naar 0479/937.997 of vraag hieronder een offerte aan.