Contacteer AG Design

Kerkhofstraat 657

2850 Boom


E-mail: sales@agdesign.be
Telefoon: 0479 93 79 97

BTW-nummer: BE 0836.457.823


Wenst u een offerte of meer informatie over een specifieke poort? Nee dan contact met ons op via het formulier op onze contactpagina.

 

Elektrische poorten oprit

10 jaar garantie

20 jaar ervaring

persoonlijk advies

Er zijn allerlei elektrische poorten beschikbaar voor uw oprit, welke moet u kiezen? Automatic Gate Design helpt u hierbij. Of u nu op zoek bent naar een elektrische poort de oprit van uw eigen huis of voor bij uw bedrijfspand, u vindt precies wat u zoekt. Wij maken elke poort op maat, zodat u deze voldoet aan al uw eisen.

Elektrische poorten vergroten het gebruiksgemak op elke oprit

Stel u eens voor: u komt aanrijden, thuis of op het werk, u wilt uw oprit oprijden en de poort gaat vanzelf, of met één druk op de knop, open. Ideaal, nietwaar? Dit kan werkelijkheid worden als u kiest voor elektrische poorten van Automatic Gate Design die geschikt zijn voor elke oprit. Wist u dat elektrische poorten voor een oprit beschikbaar zijn in twee constructies? Dit zijn schuifdeuren en draaideuren. Afhankelijk van de ruimte die u heeft en uw wensen wordt bepaald welke poort het meest geschikt is.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden in elektrische poorten voor uw oprit? Contacteer ons dan! U doet dit door te bellen naar het nummer 0479/937.997. Wilt u gratis een offerte aanvragen? Vul dan eenvoudig het formulier hieronder in . Wij zorgen er dan voor dat u zo spoedig mogelijk een passende offerte ontvangt.